Hydroment in combinatie van leem | Ecobouwers.be

U bent hier

Hydroment in combinatie van leem

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Ecologique
28/12/2012 - 11:10

Ik ben momenteel mijn kelder aan het behandelen met hydroment.

Ik woon in een omgeving met klei in de ondergrond en dat zorgt dat de stenen gelijdelijk aan poreus worden door de zouten en het vocht.

Ik wilde graag de kelder afwerken met hydroment en leem, omdat ik echt overtuigd ben van de werking van hyrdoment als ecologisch middel.

Ik heb de buitenmuren van de kelder nu bezet met hydroment (1m hoog vanaf de grond, maar nu zit ik toch met enkele vragen.

Ik heb nog 2 binnenmuren die niet in cotact staan met de ondergrond en ik vraag me af of die nu ook moeten behandelt worden met hydroment of dat dat weggesmeten geld is.

Ik vraag me ook af als ik ga mijn leem plaatsen of dat er geen ontzettend lelijk kleurverschil gaat zijn op mijn muren waar de hydroment onder zit.

Heeft iemand tips om die problemen op te lossen?

Heeft iemand foto's van hoe fel dat kleurverschil is?

Vriendelijke groeten

Een ecologische elf

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.