HR-ketels ? | Ecobouwers.be

U bent hier

HR-ketels ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Hans Delannoye
10/10/2002 - 09:04

Mike Desmedt

Ik hoor jou net op radio 1 promotie maken voor hoogrendementsgasketels met een verbrandingsrendement van 90 a 95%, terwijl de HR-top ketels met rendementen tot 108% volop beschikbaar zijn op de Belgische markt. Ik begrijp dat niet goed. Verder geef je nog snel even een steuntje aan Electrabel door te stellen dat jullie resoluut kiezen voor aardgasverwarming. De atmosferische HR-ketels scoren milieutechnisch zeker niet beter dan goede stookolieketels. Weet dat het bv in Duitsland verboden is het ecologisch argument voor aardgas te gebruiken, en terecht, want er zijn met aardgas zeker zo veel problemen als met stookolie.

Hans

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.