houtskeletbouw en isolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

houtskeletbouw en isolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van willy lievens-1
26/01/2002 - 17:52

Met bijzondere aandacht las ik de reacties in deze rubriek.
In het lentenummer (nr 118)van ecolife probeer ik wat klaarheid te scheppen in thermische weerstand en warmtecapaciteit ( In de ban van de tau of de paardans van R en C). Met mijn elektronica achtergronden heb ik getracht beide componenten met elkaar te verzoenen, ze vormen een uniek duo die heel zeker een werkinstrument kunnen zijn voor geZONde ontwerpen. Ik zou het bijzonder op prijs stellen mijn tau-bijdrage in het BBL-discussisforum te kunnen gooien. Het is een nieuwe invalshoek die nog moet rijpen in de zon. Ik heb voor deze bijdrage geen echte professionele ruggesteun. Deze bijdrage vloeit voort uit mijn praktijkervaring en mijn zoektocht naar duidelijke werkinstrumenten voor goede concepten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.