groot onderhoud pellet kachel (dichting vervangen) | Ecobouwers.be

U bent hier

groot onderhoud pellet kachel (dichting vervangen)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van luk-1
24/03/2008 - 17:42

Wij hebben in Februari 2007 een pellet kachel aangeschaft op een beurs in Genk. De levering en installatie is gebeurd door de firma Demo One van Bornem. Ik heb de indruk dat die firma niet erg interesse heeft in dienst na verkoop.
Ik vraag ruim 2 maanden telefonisch en via mail aan die firma om iemand langs te sturen voor een groot onderhoud.
De kachel in kwestie is van het merk EDILKAMIN, en het model Rose. Ik heb de kachel laten aansluiten op een aparte schouw en ik heb ook een aparte lucht-invoer voorzien (rechtsstreeks van buiten).
Het wekelijks onderhoud doen we zelf. Na 1 jaar is de dichting van de deur (een soort van koord/band) versleten, het rafelt en er komen steeds meer stukken los.
Ik ben nu dringend op zoek naar een firma, in de buurt van Limburg die de dichting kan vervangen en meteen ook een groot onderhoud wil uitvoeren: o.a. de rookkanalen grondig reinigen enz...
Wie kan me helpen of info verschaffen ?
Dank bij voorbaat !

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.