grondwaterput | Ecobouwers.be

U bent hier

grondwaterput

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van els
06/11/2005 - 11:39
els

Een tijdje geleden kochten mijn vriend en ik een afgelegen 'boerderijtje' in west-vlaanderen. Het enige nadeel dat er aan verbonden was is dat we geen enkele nutsvoorziening hebben behalve electriciteit, verwarmen doen we met een tank op propaan en water hebben we via een boorput. De leidingen laten leggen voor gas en water werden niet toegelaten door de eigenaar van de voorliggende grond (wij moeten over een privéweg om aan onze woning te raken) Het water hebben we laten testen en dat bleek min of meer ok, wel altijd koken voor gebruik in de keuken enzo, tandenpoetsen met flessenwater.... Wat ik nu wou vragen, we probeerden te weten te komen hoe diep onze boorput was, maar met een touw was dit niet te meten. Bij welke firma kunnen we dit laten uitmeten, kunnen we een boorput bij uitboren moest die niet diep genoeg zijn en moeten we daar 1 of andere vergunning voor aanvragen? Misschien voor jullie allemaal simpele vragen maar ik ben echt een leek op dat vlak. Danku voor jullie reactie

1 Reactie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.