Gratis aardgasketels ? | Ecobouwers.be

U bent hier

Gratis aardgasketels ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van dirk andelhofs
04/05/2005 - 11:15

ACW wil plaatsing van 'gratis' aardgasketels
Het ACW pleit naar aanleiding van Rerum Novarum (donderdag) voor de plaatsing van 'gratis' aardgasketels.
Iedereen moet de kans krijgen om een zuinige gasketel en elektriciteitsmeter te plaatsen, zo stelt Bart Verhoeven, voorzitter van ACW Limburg, woensdag in Het Belang van Limburg.

"Wij vragen dat Interelectra het goede voorbeeld geeft en hiervoor een derdebetalersfonds opricht. Vandaag verbruikt een oude aardgasketel 1.000 euro per jaar. Het bedrijf plaatst je een nieuwe zuinige ketel die slechts 750 euro per jaar verbruikt," aldus Verhoeven. "De klant blijft echter 1.000 euro betalen: 750 euro voor zijn verbruik, en 250 euro voor de afbetaling van de nieuwe ketel. Eens die afbetaald is, daalt de energiefactuur van de verbruiker aanzienlijk."

Bron :Hbvl

dirk

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.