Gezocht voor thesis: woningen die reeds blowerdoortest hebben laten uitvoeren | Ecobouwers.be

U bent hier

Gezocht voor thesis: woningen die reeds blowerdoortest hebben laten uitvoeren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jens deprez
18/12/2011 - 17:15

In het kader van mijn masterproef voor industrieel ingenieur bouwkunde ben ik op zoek naar woningen(massief bouw) die reeds een blowerdoortest hebben laten uitvoeren. Hieronder een korte beschrijving wat ik met deze thesis wens te onderzoeken.

Samen met de blowerdoorresultaten en een bijhorende korte vragenlijst i.v.m. de genomen maatregel ter bevordering van de luchtdichtheid gaat er getracht worden een rekenmodel op te stellen.
Dit rekenmodel houdt in dat de luchtdichtheidswaarde gaat voorspeld worden aan de hand van een aantal parameters van de woning en de genomen maatregelen ter bevordering van de luchtdichtheid.
Aan de hand van de voorspelde luchtdichtheidswaarde gaat er dan ook ook de bijhorende energiebesparing worden voorspeld.

Indien je intresse hebt om mee te werken aan deze thesis, aarzel dan niet om mij te contacteren via het volgende E-mail adres: jens_deprez [at] hotmail [dot] com

Alvast bedankt voor uw interesse en aarzel bij eventuele vragen niet om mij te contacteren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.