Gezocht: pioniers voor een ecologisch groepswoonproject in Leuven | Ecobouwers.be

U bent hier

Gezocht: pioniers voor een ecologisch groepswoonproject in Leuven

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
07/01/2015 - 09:38
De stad Leuven en het stadsontwikkelingsbedrijf AGSL stellen een interessante site aan de Geldenaaksebaan in Leuven ter beschikking voor "gemeenschappelijk eco-wonen". 
Het is geen kant- en-klaar project. Het terrein zal overdragen worden aan een bouw- en woongroep die het project zelf op een duurzame manier kan uitdenken, realiseren, bewonen en beheren. 
 
Het projectdossier met daarin alle informatie voor kandidaatgroepen zoals de voorwaarden en de selectieprocedure vind je terug op de website van AGSL. 
 
Om het project toe te lichten, komen er ook twee infomomenten op 22 op 31 januari 2015. Vooraf inschrijven bij agsl [at] leuven [dot] be is nodig.
 
Voor meer info kan je terecht bij Katrien Van Uytsel, projectbeheerder bij AGSL, op 016/27.26.80 of katrien [dot] vanuytsel [at] leuven [dot] be en op de website van AGSL
 
Dit project is mogelijk met steun van de Vlaamse overheid en het Fonds Duurzaam Materialen- en Energiebeheer, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.
Het is één van de vijf pilootprojecten in Vlaanderen die Bond Beter Leefmilieu, vzw Samenhuizen en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen samen begeleiden. 
Info over de andere pilootprojecten vind je op www.gemeenschappelijk-ecowonen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.