Gezocht: Ecobouwers voor 'meet & build' tijdens PassiveHouse beurs in Brussel | Ecobouwers.be

U bent hier

Gezocht: Ecobouwers voor 'meet & build' tijdens PassiveHouse beurs in Brussel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
09/07/2014 - 11:00

Heb jij een nieuwbouw of renovatieproject achter de rug? Is het bovendien energiezuinig of zelfs passief aangepakt? En heb je zin om jouw ervaringen te delen? Meld je dan aan voor de 'meet & build' tijdens de weekenddagen van PassiveHouse (bouw- en renovatiebeurs) op 13 en 14/09 in Tour&Taxis (Brussel).

 

Wat houdt het in? Een informele setting waarbij beursbezoekers aan tafel in gesprek kunnen gaan met eigenaars. Een kans om uit te pakken met jouw bouw- of verbouwproject én jouw kennis en ervaring te delen met 'lotgenoten'. We vragen om je een halve dag (voor- of namiddag) vrij te maken, bieden jou graag een gratis bezoek aan de beurs aan en voorzien ook een kleine attentie.

 

Interesse? Stuur je naam, contact - en woninggegevens door naar jurgen [dot] naets [at] bblv [dot] be.

 

Meer info over PassiveHouse: www.passivehouse.be

Meet & build is een co-organisatie van PassiveHouse en Ecobouwers

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.