Gevelisolatie op beton. | Ecobouwers.be

U bent hier

Gevelisolatie op beton.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van brendan
27/04/2008 - 15:46

Heeft er iemand ervaring met een betonnen gevel te laten isoleren aan de buitenkant ? Ons rijhuis is slechts 7 meters breedt, dus de oppervlakte valt nogal mee. Aan de zuidkant hebben we grote vensters met daarrond beton, ongeveer geen bakstenen. Aan de noordkant zijn de vensters gelukkig wat kleiner en er is enkel boven de vensters beton, met condens op balken aan de binnenkant. Het is de bedoeling aan de noordkant een evenredige isolatie te bekomen tussen vensters, spouwmuur en beton. Ik denk dat gevelisolatie aan de buitenkant de enige oplossing is. Weet er iemand een firma die ook voldoende garantie kan geven ?

We denken aan Ecobouw uit Aarschot en Terrasolar uit
Brussel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.