Gaten in onderdak | Ecobouwers.be

U bent hier

Gaten in onderdak

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van lieven-3
18/12/2006 - 13:09

In het voorjaar ben ik begonnen aan het isoleren de zoldering. De bedoeling is cellulose vlokken te spuiten. Er zijn jammer genoeg enkele gaten in het onderdak (Menuiserite) o.a. door het vroeger plaatsen van een velux. Het onderdak lijkt me anders wel goed overlappend geplaatst. Ik heb enkele foto's geplaatst op http://users.telenet.be/neveil/onderdak/ en mijn vraag is hoe los ik dit probleem op?
Op het onderdak liggen leien.

bedankt voor je antwoord!

Lieven

1 Reactie

Reacties

afbeelding van jan-32
18/12/2006 - 19:30
jan

je kan met een of andere lijm wat stukjes menuiserite op die gaten kleven.

mijn vraag is echter hoe wil jij je dak inblazen?
zoals ik het hier zie zal het niet kunnen
er zijn geen zijkanten aangebracht. heel het dak is een groot vlak. om papiervlokken in te kunnen blazen hebben we aparte kamers nodig. je zou de originele kepers moeten verbinden met de nieuwe kepers. je zou dat kunnen doe met hardboard die je op de kepers schroeft

jan

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.