gaskookvuur | Ecobouwers.be

U bent hier

gaskookvuur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bartd
08/03/2011 - 16:47

Weet er iemand of het mogelijk is een gaskookvuur te gebruiken uit Frankrijk?
Ik weet dat het niet mogelijk is een vuur uit Nederland te gebruiken wegens keuring en dergelijke (afstelling op L 25mbar) In Frankrijk is het echter ook 20 mbar zoals in Belgie en wordt hetzelfde soort aardgas gebruikt, volgens hetgeen ik vernomen heb natuurlijk. De betrefende kookplaat is in Frankrijk afgesteld op H/E 20mbar er staat ook tussen haakjes L25mbar. Deze info komt van de officiele siemens web-site in Frankrijk

Het gasvuur die wij namelijk graag zouden kopen is in beide buurlanden beschikbaar maar niet in Belgie. De serienummers uit de belgische cataloog komen overeen met de Franse maar niet met de Nederlandse cataloog, van andere types natuurlijk.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.