gas verwarmingsketel en douche | Ecobouwers.be

U bent hier

gas verwarmingsketel en douche

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van theo flebus
15/06/2005 - 14:06

Gegroet,

Ik heb eigenlijk twee problemen: mijn aardgasketel van Radson uit 1987, plus/minus 22.500 kcal/h, 26 kW, is stuk. Hij werd in het verleden al te licht bevonden omdat wij vijf extra radiatoren lieten aansluiten op dit keteltje. Nu is mijn eerste vraag? Welke vervangketel (gewoon huis, niks speciaals, uit 1954)? En zou ik best de gasgeisel ingebouwd kopen in de aardgasketel (nu NIET het geval!).
Ander probleem: ik heb door een stielman uit de familie een soort "voetbaldouche" laten bouwen in glasbouwsteen (dus, zo'n douche waar je onmiddellijk instapt). Er zit geen douchebak onder en het gevolg laat zich raden: het water kruipt door de voegen (ik neem dagelijks een douche)en maakt de achterliggende muur compleet nat/vochtig. Valt hier nog iets anders aan te doen dan de douche af te breken (is betegeld en al)?

Dank voor uw antwoord,

theo [dot] flebus [at] telenet [dot] be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.