Garage in huis/buiten schil luchtvervuiling | Ecobouwers.be

U bent hier

Garage in huis/buiten schil luchtvervuiling

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van fc
08/05/2006 - 15:38
fc

Beste,

We hebben een dubbele garage in huis, maar deze is d.m.v.
isolatie buiten de verwarmde schil geplaatst.
Vermits ook de balansventilatie niet in de garage komt is er hier geen luchtverversing, Maar door de auto's toch een grote luchtvervuiling. hoe zouden we dit het best oplossen ?

Ps : We gaan pas in november beginnen aan de bouw, dus voorlopig staat alles alleen op plan.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van ahardeman
08/05/2006 - 19:38

Bij ons net zo

In de garage (althans in NL) wettelijk verplicht om een aantal ventilatieroosters in je garage te maken, kan in de muur of evt in je glas of je garagedeur

Is ook geen probleem want garage is toch niet verwarmd?

Mvg Arnold

afbeelding van mon jansegers
30/05/2008 - 07:54

Bij ons is de garage gesitueerd aan de noordzijde(240mm isolatie). Een eenvoudige rooster lijkt mij toch wat te simpel versus warmteverlies, tocht. Is het niet zo, dat je om correct te ventileren, twee ,,roosters,,nodig hebt op tegenovegestelde muur waarvan er 1 lager staat om maximaal lucht te verversen? Zijn er meer performante oplossingen mogelijk,eenvoudige oplossingen natuurlijk? Is er voor deze veel voorkomende situatie niks beter op de markt?
Mon

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.