Energiebesparend programma op VT4 | Ecobouwers.be

U bent hier

Energiebesparend programma op VT4

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van pieter-24
23/11/2007 - 09:51

Dit bericht is sinds kort verschenen. Zelf ben ik er niet zo voor om met mijn kop op tv te verschijnen, maar misschien zijn er anderen die dit willen aangrijpen om eens reclame te maken voor energiezuinig bouwen?

Pieter

****************************************************
Binnenkort start VT4 met de opnames van een mobiliserend groen programma! Daarvoor zoeken we nog naar gezinnen die niet vies zijn van een flinke uitdaging.

Voor de nieuwe uitzendingen zoeken we gezinnen die willen weten hoe ze hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu, met minder energieverbruik.

Wie niet bang is om de handen uit de mouwen te steken, kan aan het einde een fantastische prijs in de wacht slepen!

Willen jullie de uitdaging aangaan? Reageer dan héél snel en mail naar stefanie [dot] peeters [at] sultansushi [dot] be of bel naar 015/40.08.40

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.