Energie-efficiënte toestellen op Topten.be | Ecobouwers.be

U bent hier

Energie-efficiënte toestellen op Topten.be

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
21/11/2006 - 16:20

http://www.topten.be

Topten is een online aankoopgids van de meest energiebesparende elektrische huishoudapparaten verkrijgbaar in België.
Deze nieuwe website biedt consumenten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk informatie te vinden over de beste producten en diensten voor huis en kantoor. De eerste producten die aan bod komen, zijn wasmachines, koelkasten en diepvriezers. In 2007 komen er andere categorieën bij. Deze verbruikersgids heeft geen enkele band met organisaties die producten produceren of verkopen die op de site worden voorgesteld. De producten worden onder andere beoordeeld op gebruiksgemak, energieverbruik, kwaliteit en prijs.

Topten is een initiatief onder leiding van WWF België met medewerking van Greenpeace België en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gids maakt deel uit van het Europese Euro-Toptennetwerk, dat de steun geniet van de Europese Commissie.
Meer informatie:
- de Belgische Topten: http://www.topten.be
- het Europees Topten-netwerk: http://www.topten.info

1 Reactie

Reacties

afbeelding van samvdp
19/01/2007 - 17:01

Ook energie-efficiënte droogkasten staan nu op http://www.topten.be

We zoeken nog bijkomende modellen (op gas of met warmtepomp) die in België verkocht worden. Laat iets weten via info [at] wwf [dot] be of gebruik het formulier op de website. Alvast bedankt!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.