Een nieuwe revolutionaire manier van bouwen | Ecobouwers.be

U bent hier

Een nieuwe revolutionaire manier van bouwen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Eucomat
10/09/2013 - 14:31

Minimaal 10 x sneller in het totale ruwbouwproces
Veel goedkoper ruwbouwproces
Gemakkelijker
Groener, milieubewust product zelfs in de productiefase
Winstgevender

Wil u meer weten, kijk op: http://www.eucomat.com/#!ruwbouw/c15tx

3 Reacties

Reacties

afbeelding van banned user
10/09/2013 - 15:58

zoals op mijn brievenbus  GEEN RECLAME AUB

afbeelding van Ingir
10/09/2013 - 17:17

Hier krijg ik ook wel jeuk van hoor, sowieso van bedrijven die hun handelswaar ongevraagd op tafel gooien maar ook van de opsomming van nietszeggende kwaliteiten die aan het product worden toegeschreven.

 

Had je dan tenminste beperkt tot de vraag of het wat is, dan had ik mijn uiterste best gedaan om de voor- en nadelen te achterhalen. Nu voel ik me verplicht om me volledig te storten op de nadelen. Nadelen die allang bekend zijn omdat dit gewoon de zoveelste variant is op modulaire blokken die na stapeling aaneengestort worden met milieubelastende beton.

 

Uiteindelijk wordt het systeem één keer gebruikt om 200 vakantiehuisjes te bouwen en daarna hoor je er nooit meer wat van. En terecht.

afbeelding van brother paul
10/09/2013 - 22:39

ik vind het systeem langs geen kant interessant. Geef mij dan die isomoblokken waarmee je als een duplo uw huis bouwt, en dan volstort met beton. Of geef mij maar die ecopanels met 20cm PIR

als hij nu nog het verstand heeft om terug te komen op het messageboard ipv gewoon zijn reclame te posten, zal hij dan op zijn minst eens moeten uitleggen wat er zo revolutionair is aan dat systeem omdat het een puimsteenduplo bouwsteen is, is het niet revolutionair 

De manier waarop je die kabels verwerkt vind ik kak, sowieso moet je toch gaten maken, er zit toch niemand kabelt te trekken in de vide. En sowieso heb je daar dan koude bruggen dus zeker niet doen.

En dan weet ik niet hoe je passief kunt bouwen met zo'n steen ? 

En dan dat onnozel handvatje die ze zo handig vinden illustreert perfect dat die steen blijkbaar onhandig is om te dragen... Dus in de marketing van een fout een voordeel maken heet dat.. Goed bezig jongen, vergeet die steen , en bouw passief

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.