Ecologisch verbouwde woning te koop in Borsbeek vlakbij Antwerpen | Ecobouwers.be

U bent hier

Ecologisch verbouwde woning te koop in Borsbeek vlakbij Antwerpen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Geert Vanrijkelen
13/06/2012 - 10:32

Goed geisoleerde ééngezinswoning die gerenoveerd is met veel aandacht voor ecologische materialen en een gezond binnenklimaat. Bij het betreden van de woning komt u direct in de ruime lichte living. Achter de living vinden we de keuken die gescheiden is van de living door een kleine trap (3 treden). Heel het gelijkvloers wordt verwarmd met vloerverwarming. Achter de keuken komen we in de gezellige tuin. In het midden van de living vinden we de centraal gelegen trap die toegang verleent naar het eerste verdiep. Op het eerste verdiep vinden we 2 slaapkamers en de badkamer. Alle kamers op het eerste verdiep zijn uitgerust met muurverwarming en afgewerkt met leembezetting, om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat.
De houten ramen zijn allemaal van FSC gelabeld hout. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel (met 2 lavabo's), een ruime douche en een hangtoilet. Verder vinden we op het eerste verdiep een kleine technische ruimte waar de zonneboiler staat (300 liter). Via de trap komen we op de zolder die momenteel is ingericht al één grote slaapkamer maar waar alles is voorzien om er twee slaapkamers van te maken. Bij het verbouwen van het huis is er grote zorg besteed aan de keuze van de materialen om een gezond binnenklimaat te verkrijgen en aan de isolatie van de woning om de het energieverbruik zo laag mogelijk te houden.
Foto's en meer info vind u via deze link
http://www.immoweb.be/nl/Buy.Estate.cfm?IdBien=3717668&xgallery=gallery&...
Bezichtigen van het huis kan na telefonisch contact

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.