Ecobouwers Opendeur zoekt openstellers | Ecobouwers.be

U bent hier

Ecobouwers Opendeur zoekt openstellers

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Benjamin - BBL
09/07/2014 - 11:04

Begin november zullen weer duizenden bezoekers de meest inspirerende energievriendelijke woningen van Vlaanderen kunnen bezoeken tijdens  In het verleden mochten we jou verwelkomen als bezoeker, maar ondertussen ben jij misschien de opensteller die wij zoeken? (Ver)bouwde je zelf volgens de regels van de kunst en ben je fier op je bouwproject? Doe dan mee aan Ecobouwers Opendeur en toon anderen hoe het moet!

 

Stel je woning of bouwwerf één of meerdere keren open en vertel je verhaal. Dit jaar gaan de opendeurdagen door op 1 & 2 en 8, 9, 10 & 11 november. Hoe groot de groep bezoekers is en wanneer ze langskomen bepaal je zelf.

 

Contacteer ons!

 

Inschrijven en meer info op www.ecobouwers.be/opendeur of bij info [at] ecobouwers [dot] be (02 282 19 42).

 

(*) algemeen: warmtevraag van < 60kWh/m2 jaar of een K-peil lager dan 30 voor renovaties en een K-peil lager dan 25 voor nieuwbouw. Voor meer details en selectiecriteria zie www.ecobouwers.be/opendeur

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.