Durlem handleiding en instellingen | Ecobouwers.be

U bent hier

Durlem handleiding en instellingen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van twinkelbel
11/06/2012 - 11:40

Beste lezers,

Mijn zus heeft een huis gekocht met een Durlem 30/50 Vi waterontharder van december 2011, de vorige bewoners wilden de waterontharder meeverhuizen maar nadat ze de zoutbak hebben laten vallen hebben ze de ontharder laten staan.
helaas hebben ze de zoutbak weggegooit,verder ontbreekt ook de handleiding die voorop het toestel hoort te zitten, dus we hebben enkel nog de ontharder zelf.
Nu als medewerker van een technische diens kan het volgens mij helemaal geen rocket sience zijn om zoeen zoutbak zelf te maken, de oude zoutbak stond op de ontharder maar aangezien hij nu een andere plek krijgt moet de zoutbak ivm hoogte erlangs staan.
Een geschikte kunstof bak voor het zout heb ik al,een rvs filter om zout en pekelwater te schieden ook, indien nodig (is me nog niet duidelijk) ook een vlotter mechanisme voor in het pekelwater van een andere onthard installatie

Dus mijn vraag, wie o wie heeft zoveel mogelijk info over de Durlem waterontharder, onder andere de instellingen van de diverse injectors, nivo pekel, tijden en werking van het toestel, bediening display, filters, een monteurs handleiding?.
De info die ik op de site van Durlem vind is maar zeer matig tot niks.

Dank voor elke info,

Robert

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.