DNB of leverancier vs PV of kleine verbruiker | Ecobouwers.be

U bent hier

DNB of leverancier vs PV of kleine verbruiker

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bram-4
05/04/2006 - 10:02

Hallo,

Ik ben op zoek naar concrete dossiers van mensen die problemen kregen met hun stroomleverancier of distributienetbeheerder, omdat ze te weinig verbruiken of netto leverancier zijn.

1. Alle getuigenissen over problemen als gevolg van PV met terugdraaiende tellers, facturatieproblemen, of problemen om een leverancier te vinden zijn meer dan welkom.
2. We horen regelmatig geruchten over leveranciers die nieuwe klanten weigeren of vervroegd hun contract eindigen als hun verbruik te laag is. Dus niet noodzakelijk als gevolg van PV, maar ook mensen die gewoon een heel laag verbruik hebben. Alle getuigenissen hierover zijn absoluut welkom.

De VREG gelooft niet dat dergelijke problemen echt voorkomen, en vraagt concrete bewijzen.

Alvast bedankt
Bram (BBL)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.