De plaatsing van een speksteenkachel | Ecobouwers.be

U bent hier

De plaatsing van een speksteenkachel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van raypandora
09/08/2006 - 13:08

Heeft iemand hier ervaring met de plaatsing van een speksteenkachel door goemaere.
Zelf heb ik een jaar geleden een kachel besteld bij goemaere en toen afgesproken begin augustus te leveren.
Nu begin augustus gebeld en mr goemaere ging terug bellen want hij moest eerst op de planning zien, verschillende dagen gewacht en geen telefoon verschillende keren terug gebeld tot ik heb toch na enkele dagen later te pakken had.
Hij verzekeerde mij dat hij die dag nog ging terug bellen, maar weer niets.
Volgende dag naar kantoor bij goemaere gebeld, daar kreeg ik een mevrouw aan de lijn die zei dat het heel druk was en dat iedereen rond deze periode wou dat er geplaatst werd en ze ging het nog eens navragen aan mr goemaere zodat deze ons zou kunnen bellen om een datum af te spreken voor de plaatsing. Maar tot vandaag niets
Ik heb dus wel 1 jaar geleden besteld en heb al een voorschot betaald. Ik zou wel graag in september als het wat kouder is de kachel kunnen aanmaken.
Heeft nog iemand zo'n ervaring hiermee, en wat kan ik doen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.