dampopen plafondafwerking wat te kiezen | Ecobouwers.be

U bent hier

dampopen plafondafwerking wat te kiezen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van cumulus_libre
08/09/2011 - 12:32

hallo,

ben op zoek naar dampopen plafondafwerking voor mijn woning die ik aan het zetten ben.

Ik had iets anders op het oog, maar er is iets tussengekomen...

ik had graag een wit plafond, de woning word volgende maand ingeblazen met cellulose.. (30cm dik) bovenaan ligt er celit4D en daarop solitex Mento, daarbovenop komen er shingles in ceder..

Aangezien ik een houten woning zet wil ik graag hebben dat de bekleding voor het plafond kan ademenen zoals hout. (planchetten in den was hier de oorspronkelijke optie, alleen ik kan ze niet verwerken zonder zichtbare nagels te hebben en dat vinden we geen optie)

Dus op zoek naar een alternatief, je hebt gipsplaten maar bij mijn weten ademenen die niet... de woning word zo ecologisch mogelijk gebouwd dus daar wil ik ook op letten..

wat stellen jullie voor?

groetjes
Cumulus

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.