CV installatie op Pellets | Ecobouwers.be

U bent hier

CV installatie op Pellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Firebug
08/12/2015 - 09:59
Beste mensen, wij gaan verbouwen en doen onze pelletketel van Thermorossi weg voor een prijsje omdat we met vloerverwarming gaan werken en een warmtepomp gaan werken.
Ik heb de ketel op 2de hands gezet maar laat jullie ook meteen weten, misschien is er iemand net op zoek naar zo'n ketel. Wij hebben hem gekocht ter vervanging van onze oude gas-installatie en hebben al die jaren een besparing gedaan van 1/3 van de prijs van onze gas.
Wie hem wil moet hem wel zelf komen uitbreken. Ik wil hem eventueel (afhankelijk van de prijs die ik ervoor krijg) hem helpen vervoeren (ik heb een aanhangwagen waar hij op kan).
 
 
Het is aangewezen om hem voor uw gebruik hem te laten nakijken door een erkende onderhoudsman bij u in de buurt. Ik weet dat bij http://www.gsystems.be/nl/home.php er op verschillende plaatsen dealers en onderhoudsmensen zijn.
 
De persoon die een deftig bod doet krijgt het, alle lagere biedingen laat ik staan tot halfweg december. Dan gaat het naar het hoogste bod. €999 is het start bod maar dat is eigenlijk niet genoeg. 
Voor alle duidelijkheid, de spullen die je bij mij koopt moeten afgehaald worden voor eind december. Want dan beginnen we hier te breken.
Bekijk ook onze andere aanbiedingen want we gaan verbouwen, alles moet weg!

Zelf uit te breken, pas op, dit ding weegt een pakske!
Kan nog werkend gezien worden tot eind december. Maar moet daarna zo snel mogelijk weg.

Nominaal totaal vermogen Kw 18.5
Meer specificaties op onderstaande link, knip en plak hem in uw browser.

Met aankoopfactuur,...
Prijs ketel nieuw €5491

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.