CV-installatie op pellets | Ecobouwers.be

U bent hier

CV-installatie op pellets

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jan-36
06/12/2007 - 19:08

Hallo,

binnenkort begin ik aan de verbouwing van een woning. Nu heb ik enkele vragen voor personen die al ervaring hebben met een cv-installatie op pellets.

Ten eerste zou ik willen weten of dit natuurlijk werkt zoals beschreven en of zij merken dat deze oplossing minder verbruikt dat een gas- en mazoutoplossing en verder ook wat is het jaarlijks verbruik? Ten tweede zou ik graag weten wat de onderhoudskosten en -handelingen zijn?
Verder wou ik ook graag weten of het tegenwoordig gemakkelijk is om aan pellets te geraken, meer bepaald denk ik aan een oplossing waar de pellets in een silo worden geblazen.
Ik veronderstel dat deze oplossing ook zorgt voor opwarming van sanitair water door middel van het koppelen van een watervat?

Mag ik ook vragen welk merk van cv jullie hebben en met welke installateur jullie gewerkt hebben?

Alvast bedankt voor de nodige info.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.