crepi op binnenmuur | Ecobouwers.be

U bent hier

crepi op binnenmuur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van cube9
28/03/2008 - 15:59

beste,

wij hebben een nieuwbouwwoning van 2 jaar oud. wij hebben een gedeelte van de woning afgewerkt met gevelbekleding (rockpanel) maar zijn over het resultaat minder tevreden. niet alles is echter al afgewerkt en we zouden nu kijken om alles af te werken. Aangezien we echter niet tevreden zijn over het resultaat zijn we aan het kijken of we eventueel niets anders kunnen doen.

Mijn vraag is nu de volgende: wij hebben aldus een gemetste binnenmuur waartegen aan de buitenzijde een kader werd geslagen. het kader werd volledig opgevuld met isolatie. op het kader werd vervolgens de rockpanel bevestig. De binnenkant van de binnenmuur werd gepleisterd en reeds behangen met vliesdoek.

zien jullie een mogelijkheid om met deze muuropbouw te kiezen voor crepi? een buitensteen metsen en vervolgens crepi aanbrengen is geen optie.

alvast bedankt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.