Cohousing Limburg | Ecobouwers.be

U bent hier

Cohousing Limburg

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Luc Verhaegen
14/02/2012 - 09:40

Cohousing is een moderne woonvorm, waarbij jong en oud samen leven en als buren elkaar kennen. Naast je eigen privé woning en tuin zijn er uitgebreide gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een grote tuin, een wijkplein, een speelveld voor kinderen en een paviljoen met o.a. een goed uitgeruste keuken en een wasruimte. Er blijft een groot respect voor de individuele privacy en tegelijk maken we ruimte voor spontane ontmoetingen bijvoorbeeld bij de brievenbussen. In Limburg gaan we op zoek naar een plaats voor 8 à 34 woningen. We pinnen ons nu nog niet vast op één locatie, maar we richten ons op mogelijke projecten in Noord- Midden- en Zuid Limburg. Bij nieuwbouw kiezen we resoluut voor passiefhuizen. We streven naar moderne, ecologische en budgetvriendelijke woningen. Beslissingen nemen we in consensus. We zijn in opstartmodus en we zoeken mensen die mee wensen te dromen en wat tijd willen investeren om die dromen waar te maken. We organiseren een eerste infodag op vrijdag 23 maart om 20u00 in het Cultuurcentrum, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt. Indien je geïnteresseerd bent, meld je dan aan via https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHBMNERKckNLdld6TS1iQUZ4NW9kemc6MA#gid=0. Meer info vind je ook via www.cohousingplatform.be. Als je Cohousing in Limburg graag een duwtje in de rug geeft, stuur dit bericht dan door. Infoavond: Vrijdag 23 maart om 20u00 in het Cultuurcentrum, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.