Cellenglas / Foamglas | Ecobouwers.be

U bent hier

Cellenglas / Foamglas

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van KarelD
21/09/2013 - 22:47

Hallo,

als bodemisolatie heb ik voor mijn verbouwing cellenglas (foamglas) van 10cm dikte gebruikt.  De hele nieuwbouw staat als het ware in een "kuip" uit dit materiaal.  Ik was heel tevreden van dit materiaal en heb het nog op meer plaatsen gebruikt dan oorspronkelijk voorzien.  Kan gemakkelijk op maat gezaagd worden, bijvoorbeeld voor stroken onder de muren van een houtskeletbouw. Of stroken onder ramen en deuren om koudebruggen te vermijden. Heel handig ook voor buitenisolatie van muren tot in de grond. Uiteindelijk heb ik nog  12 panelen over van 120x60 cm (en dus 10 cm dik, Foamglas Floorboard T4, totale oppervlakte 14,4 m²).   Liefhebbers van dit materiaal kunnen zich bij mij melden. Dit gaat nu weg voor een zacht prijsje.  Af te halen in Mechelen.  karel [dot] derveaux [at] telenet [dot] be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.