betonnen buffervat | Ecobouwers.be

U bent hier

betonnen buffervat

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van nicholas hartley
27/08/2009 - 14:04

ik zoek naar een vervanging voor mijn plastic watertank van 1000 liter die dienst doet als buffetvat voor mijn solar verwarmde water.(gesloten systeem) De bak is lek en voldoet ook niet goed door slechte isloatie. ik ben op zoek naar een goed hufterproof systeem.

een alternatief is een metalen buffervat van twl (800 ker) met 2 warmtewisselaar spiralen (een voor sanitair en een voor vloerverwarming) kosten inclusief isolatie) zijn ongeveer € 2000-2500

een ander alternatief is een betonnen bak bouwen van 1000 liter met vijverfolie erin en isolieren. wie heeft voor mij tips voor meeste efficiente oplossing. groet, nicholas h.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.