BouwWiki: specialisten gezocht | Ecobouwers.be

U bent hier

BouwWiki: specialisten gezocht

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

Beste forummers,

Voor het opstellen van de structuur en het bewaken van de inhoud van de BouwWiki (http://www.bblv.be/bouwwiki) zijn we op zoek naar specialisten, die in een eerste fase willen meedenken aan de opbouw van de website. Bedoeling is dat we tegen de Openhuizendagen van eind oktober dit jaar een eerste structuur on line hebben. In de BouwWiki moet de waardevolle informatie van dit forum gevaloriseerd worden.

Daarvoor willen we een beroep doen op jullie medewerking, zeker om een eerste commentaar te leveren op de structuur (en in tweede instantie de inhoud) van de BouwWiki, zoals aangekondigd op "http://www.bblv.be/agora/view.php?bn=bbl_lag&key=1154424747&first=&last="

Al wie geïnteresseerd is om mee te denken, mag dat laten weten via mail aan mij (joris.gansemans at bblv.be).

Alvast hartelijk bedankt voor de reacties,

Joris

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.