Bostoen werft aan | Ecobouwers.be

U bent hier

Bostoen werft aan

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Christophe Van Bever
07/01/2015 - 09:53

Bostoen bouwt zowel gecertificeerde passief nieuwbouw, energievriendelijke woningen, als appartementen. Dit zowel binnen haar eigen projecten als op maat en op grond van de klant. Daarnaast biedt Bostoen ook bouwgronden aan. Vanuit haar kennis van de markt en jarenlange vakmanschap, richtte Bostoen in 2013 voor bestaande woningeigenaars een divisie verbouwingen op. Onder de merknaam Bostoen positioneert het bedrijf zich op deze manier dan ook duidelijk als all-round aanbieder van woonoplossingen en dynamische marktinnovator.

 

Bostoen evolueerde van een sleutel-op-de-deur familiebedrijf naar een complete aanbieder op de woonmarkt en de referentie op het vlak van passiefbouw. Bostoen vierde in 2013 haar 40e verjaardag.

 

Wij werven momenteel aan:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.