alle hulp welkom | Ecobouwers.be

U bent hier

alle hulp welkom

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van lin
23/01/2008 - 15:06
lin

Beste,

Wij zijn twee studenten van de KHK en samen met het bedrijf VITO doen we een marktonderzoek naar duurzame energie. Daarom zijn we op zoek naar inwoners uit alle provincies van Vlaanderen, Wallonië en/of uit het Brussel Hoofdstedelijk Gewest, die sinds 2003 gebruik maken van biomassaketels, zonnepanelen en/of warmteboilers.

Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar eindgebruikers (particulieren) die gebruik maken van één van deze warmtebronnen. Deze personen zouden we dan gaan bezoeken en hen enkele vragen stellen. Als beloning krijgt u twee cinematicketten.

Als u in uw vrienden of familiekring nog mensen weet die gebruik maken van één van deze energiebronnen, mag u mij de contactgegevens altijd doorsturen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Voor meer informatie over dit project, mag u mij altijd een mail sturen op onderstaand adres:

lin_hoebeke [at] hotmail [dot] com

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.