Afwerking dagkanten ramen? | Ecobouwers.be

U bent hier

Afwerking dagkanten ramen?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van koenc
22/03/2010 - 16:23

Hallo,

Ik heb twee voorstellen van stukadoors op tafel liggen voor de plaisterwerken in een nieuwbouwwoning. Er is naast het prijsverschil nog een belangrijk verschil tussen de aanbiedingen: de ene gebruikt een (variant op?) gyproc met ingewerkte hoekprofielen om de dagkanten van de ramen af te werken, de andere gebruikt een kunststof profiel dat met een mousseband op het raam kleeft en mee ingepleisterd wordt.
Welk systeem zou de voorkeur genieten m.b.t. de mogelijkheid luchtdichte afwerking te verkrijgen? Geen van beiden zijn inherent luchtdicht... Het profieltje zal op een tape moeten komen, de gyproc zou afgekit moeten worden? Andere voorstellen? Alvast bedankt voor jullie tips!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.