Aansluiting Gevelisolatie met Plat Dak | Ecobouwers.be

U bent hier

Aansluiting Gevelisolatie met Plat Dak

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van ¨pierre
06/06/2005 - 09:16

Hoi,

De plannen van onze LEW geraken eindelijk af en ik ben bezig mij te informeren naar de details. De meeste zaken volgt mijn Architect de tips van wat ik hier al op het forum geleerd hebt, maar een koud dak ziet hij nog niet helemaal zitten. Ik wil daar niet teveel over praten, er zijn andere threads die dat bespreken.
Ik ben wel overtuigd om ons plat dak in hout te laten maken met papiervlokken maar zit een beetje vast met de aansluiting tussen de gevelisolatie en de isolatie van het dak.

Ik heb een schets gemaakt van hoe het zal worden, er komt een "terras" op het dak. Het is een half open bewouwing. Eén kant is er een muur voor privacy met de buur en langs de andere kant een reling.

De opbouw gebeurd in silicaat steen, 15 cm gevelisolatie, plat dak struktuur gevuld met papiervlokken (balken overspannen 7m, zal dus wel dik genoeg zijn).

Iemand een praktische oplossing?

Tnx, Pierre

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.