Aansluiten uniSTOR op ecoTEC plus VC | Ecobouwers.be

U bent hier

Aansluiten uniSTOR op ecoTEC plus VC

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Sunreezer
22/07/2013 - 08:35

We gaan een uniSTOR VIH R boiler van 150 liter aansluiten op een ecoTEC plus VC ketel van Vaillant. Ik heb al eens een doorstromer geplaatst en dan had ik een aansluitset die hierop voorzien was. Bij deze ketel zit er echter een aansluitset waar geen rekening gehouden is met de boiler.

Er zijn wel twee aansluitingen voor zien op de ketel zelf die zullen dienen om CV water naar de boiler te voeren. Is het de bedoeling dat ik hier zelf twee koppelingen in draai en zo de verbindingslus met de ketel maak?

In de documentatie van zowel de ketel als de boiler vind ik hier geen duidelijke informatie over, en bij Vaillant zelf liggen ze in zomerslaap denk ik.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.