aandelen Ecopower | Ecobouwers.be

U bent hier

aandelen Ecopower

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van guido-13
02/11/2007 - 20:30

hoeveel aandelen van Ecopower moet men aanschaffen als men wil overschakelen naar Ecopower, en hoelang duur het eer je deze krijgt?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van dirk vansintjan
02/11/2007 - 20:53

Beste,

zoals je op onze website kunt lezen (www.ecopower.be) volstaat 1 aandeel van 250 euro om coöperant te worden. Alleen coöperanten kunnen de stroom van hun coöperatie afnemen. Momenteel is er een wachttijd van 6 maanden eer we iemand overschakelen. Als zijn/haar contract met de vorige leverancier afgelopen is wel te verstaan. Zo gauw de storting bij ons binnen is, ben je ingeschreven in het aandeelhoudersregister. Het papieren bewijs krijg je enkele weken nadien opgestuurd samen met de statuten.

Dirk Vansintjan
bestuurder Ecopower cvba

afbeelding van Anonieme gebruiker
02/11/2007 - 21:09
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Er is ook nog beauvent.be en wasewind.be.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.