rmq grundfos in kelder | Ecobouwers.be

U bent hier

rmq grundfos in kelder

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van meuleman
13/03/2008 - 10:00

Hallo

Wij hebben het automatische rmq systeem gekocht van grundfos om ons regenwater te gebruiken en om automtsich over te schakelen op leidingwater indien de put leeg is.
Wij waren genoodzaakt om dit systeem in de kelder te hangen.

Bij de aankoop allemaal geen probleem volgens de verkoper totdat we het ding aanzette.... geen water uit de regenwaterput alleen maar lucht en bubbels. Alles slaagt tilt.

Alles is nochthans mooi gemonteerd en de darm zit onder water. De ene beweert dat het aan de socarex ergens lucht opzuigt, de ander beweert bij hoog en laag dat het komt door het feit dat onze socarex niet in een stijgende lijn naar boven ligt aangezien het ding in de kelder staat.

Heeft iemand hier ervaring mee? Wij weten het ondertussen ook niet meer, buiten dat we een veel te dure pomp in onze kelder hebben hangen die niet naar behoren werkt en niemand ons blijkbaar kan helpen aangezien wij het ding zelf aankochten en plaatsten. En dat de ene van grundfos zegt dat het geen probleem zou mogen zijn dat het in de kelder hangt en de andere van grundfos dan weer aanhaalt dat de socarex mooi omhoog moet oplopen.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van stefan-14
13/03/2008 - 21:23

onze MQ staat ook in kelder

begin met vuldopje op pomp los te draaien, pomphuis volledig te vullen met water (gietertje of trechter, ...) en dan een paar keer op startknop duwen en zal wel starten

Sefan

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.