Energieverbruik 2007 | Ecobouwers.be

U bent hier

Energieverbruik 2007

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van rik-20
07/03/2008 - 20:26

Regelmatig komt in verschillende vraagstaarten de vraag terug wat het gemiddeld verbruik is (meestal van elektriciteit). Daar dit verbruik sterk afhankelijk is van een aantal factoren die van gezin tot gezin sterk kan veranderen is dit niet zomaar te vergelijken. Vandaar dat ik denk dat een rondvraag hier op zijn plaats is. Via volgende URL kan men de vragenlijst invullen: http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pmZISCIu72_suCwcXrFNKRA&email=true Vul de vragenlijst aan met de gegevens van 2007. In het vak opmerkingen kan je eventuele zaken vermelden die van belang zijn om je energieverbruik nader toe te lichten.

Later zullen die resultaten verwerkt worden tot mooie statistiekskes. Ondertussen stel ik ook de resultaten van de rondvraag ter beschikking op volgende URL: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pmZISCIu72_suCwcXrFNKRA

Vragen/suggesties/opmerkingen betreffende de rondvraag zijn steeds welkom bij onderstaande.

groeten,

rik

http://users.telenet.be/riho/PV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.