2 woningen onder één dak , moet die gelijk blijven als men maar één gedeelte van de tweewoonst vernieuwd ? | Ecobouwers.be

U bent hier

2 woningen onder één dak , moet die gelijk blijven als men maar één gedeelte van de tweewoonst vernieuwd ?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Bibiedormanneke
31/01/2014 - 06:15

Hallo
Ik bewoon een woning dat eigenlijk een woning is met 2 onder één dak . Dus 2 halfopen woningen tegen elkaar maar één gelijk dak erover . Nu heeft mijn buurman een nieuw dak gelegd met de isolatie langs buiten erop gelegd . Het linkse gedeelte van het dak van de tweewoonst steekt nu 15 tot 20 centimeter boven dat van ons uit , die scheiding is afgedicht met een hoop zink om lekken te voorkomen . Precies een trapje dat bekleed is met ijzerwerk . Heel het zicht is ontsierd nu zowel langs de voor en achterkant . Van het mooie uitzicht dat het daarvoor is , daar het één geheel was , is niks meer te zien . Nu ziet het er uit als een opgelapt huis vol met zinkwerk . Mag dit zomaar ?
Dank voor jullie antwoord .
BIanca

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.