Heeft er iemand nog slechte ervaring met Concrete House?

op aanraden van mijn architect was ik naar een modelwoning van Concrete House gaan kijken, in Herent. De woning, het concept, spreekt mij heel erg aan. Helaas konden ze me geen antwoord geven op mijn vragen zoals is het driedubbel glas, staat de verwarming aan, de muren van de badkamer hoe zijn die afgewerkt,...over het concept kregen we een geplastificeerd blad waarop de uitleg stond....andere vragen konden niet beantwoord worden. Ik stuur een mail met een vraag, geen antwoord. Toen ik telefoneerde, want het concept vind ik leuk, werd me zeer onbeleefd gezegd dat ze niet met wilden samenwerken....!! Op zich vind ik dat grof, mijn architect raadt het mij aan, ik geloof erin, vraag uitleg..... Wat hebben zij dan te verbergen? Heeft er iemand nog zulke ervaringen mee? 

 

Reacties

Beste, ik begrijip uw vraag niet goed.

U zegt dat u bent gaan kijken naar een modelwoning. Heb je dan ter plaatse niet kunnen constateren wat voor glas er in de ramen stond, of de verwarming aanstond en hoe de muren van de badkamer waren afgewerkt?

Dat men onbeleefd of grof reageerde op misschien kritische vragen getuigt niet van professionaliteit maar is misschien enigzins te verklaren door een of andere voorgeschiedenis waar wij geen weet van hebben.

In ieder geval, moest ik die ervaringen hebben, dan zou ik zeker afzien van enige samenwerking met die firma.

Beste, nee ik kon niet zien of het driedubbel of dubbel glas was en/of een coating voor de zon te filteren. Daarvoor is mijn kennis over glas te beperkt. Over de muren van de douche, ik dacht dat deze uit hetzelfde materiaaal als de vloer (gietvloer bestond. Mevrouw ‘dacht’ dat het gyproc was en daarover ‘gewoon’ geverfd....

Uitleg over het gebouw, betonprefab dat in twee maanden helemaal staat en dan kan de binnenafwerking. 

Het plan moest de architect naar hen opsturen en zij zouden dan de nodige berekeningen doen. 

Het concept lijkt me fantastisch, maar ik wil weten hoe of wat, waar mag ik me aan verwachten, waar moet ik op voorhand rekening mee houden en/of nadien? Mijn vorige woning heb ik verbouwd en ga nu bouwen....ik krijg meer uitleg bij ne nieuwe jas te kopen dan bij een woning. Voor hen is het alledaags, maar voor mij is het nieuw. 

Architect zal andere firma moeten zoeken....tenzij ConcreteHouse mij een bondige uitleg geeft hoe het concept in zijn werk gaat. Iedereen kan immers een mindere dag hebben, daarom mijn vraag....zijn er nog mensen met slechte ervaringen met Concrete House ....

voor glas te controleren: vlam of lamp naar glas richten: aantal weerspiegelingen =  aantal glaplaten en coatings
Een houtskeletbouw staat ook in 2 maanden.

Alle technische info van het glas staat toch gewoon gegraveerd in de spacers tussen de glasplaten?

Thx! Concrete House wordt het niet, maar ben weer iets wijzer geworden. 

 

Beste, ik zag het niet staan. En is het niet normaal dat degene die aanwezig is bij open deur van een modelwoning op zo’n eenvoudige vraag kan antwoorden.  Ik verwachtte meer uitleg dan dan drie A 4 papieren die ze aflas en heel groot getypt stond.....bijkomende vragen wist ze geen antwoord op, mail werd niet beantwoord voor bijkomende uitleg en aan telefoon werd ik direct uitgescholden.... Was daar echt niet goed van...

Nee tegenwoordig is dat blijkbaar niet meer normaal. :-)
Je moet eens met een immo makelaar een woning die te koop staat gaan bezoeken. Dan zakt meestal je broek af van verbazing.
Je mag al blij zijn als ze het verschil tussen voor- en achterdeur kennen. En zo zijn er nog wel vb. van beroepsgroepen waar de geïnformeerde klant meer van het product blijkt te kennen dan de "professionele" verkoper.

 

 

Erg! Hoe wil je dan iets ‘verkopen’ als je geen info kan geven .... ook beleefdheid is blijkbaar niet nodig....

tja, uw produkt niet kennen én grof zijn. Ik zou wel gek zijn om met Concrete House in zee te willen gaan. Zou het zelfs gratis nog niet willen, beleefdheid is voor mij elementair. Het gaat houtskelet worden. 

Yentl023 schreef:

Erg! Hoe wil je dan iets ‘verkopen’ als je geen info kan geven .... ook beleefdheid is blijkbaar niet nodig....

tja, uw produkt niet kennen én grof zijn. Ik zou wel gek zijn om met Concrete House in zee te willen gaan. Zou het zelfs gratis nog niet willen, beleefdheid is voor mij elementair. Het gaat houtskelet worden. 

Ik vind houtskelet sowieso al een betere keuze. Je mag die onbeleefderik dankbaar zijn dat hij u van hun systeem heeft weggejaagd.

Beste, heeft u ervaring met hsb? 

 

Ja, ik heb 7 jaar geleden een passieve meergezinswoning gebouwd in houtskelet.

Met welke firma heeft u samengewerkt?

HSBB uit Bree.

Prima mee samengewerkt !

Horemans uit Meeuwen. Passieve woning die nulenergie werd na plaatsing van zonnepanelen. Zeer aangename samenwerking.

Bedankt! Ga ik ook bekijken.