Win met Wienerberger op Batibouw | Ecobouwers.be

U bent hier

Win met Wienerberger op Batibouw

Neem deel aan de Batibouw wedstrijd van Wienerberger en geef uw bouw- of renovatieplannen een ongelooflijke boost. Met een beetje geluk wint u namelijk voor 5000 euro aan keramische bouwmaterialen. Daarmee kunt u een gepaste oplossing voor uw nieuwbouw of renovatie financieren. Bovendien krijgt iedere bezoeker een geschenkbon waarmee je tot 325 euro terugbetaald krijgt na effectieve aankoop van je kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers.

Win 5000 euro aan keramische bouwmaterialen

De Batibouw wedstrijd van Wienerberger omvat naast de gebruikelijke wedstrijd- en schiftingsvraag een doe-luik. Speciale vaardigheden hebt u daarvoor niet nodig. 

Wat moet u doen? Op de stand van Wienerberger in hal 5 staat een groot blok, afgewerkt met Bellus keramische leien en gevelstenen. Bedoeling is dat u zich op dat blok laat fotograferen. Als u wilt, kunt u gebruik maken van attributen die ter plaatse beschikbaar zijn. De foto die van u is gemaakt, wordt achteraf gedraaid. Zo wordt de illusie gewekt dat u op een hellend dak staat, zit, fietst, hardloopt of wat voor pose u ook maar had verzonnen. 

Van wie gaat de jury uit z’n dak?

Alle foto’s worden elke dag gepost op een Facebook album. Een jury kiest daaruit de 20 meest leuke kiekjes. Uit die deelnemers komt als winnaar degene die de hoofdvraag correct heeft beantwoord. Als er meerdere juiste antwoorden zijn, wint de man of vrouw die het dichtst aansluit bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag. Hij mag zijn mandje symbolisch vol laden met 5000 euro aan keramische bouwmaterialen van Wienerberger.

Uiteraard krijgt elke deelnemer zelf een afdruk van de foto die van hem of haar is gemaakt. Op de stand staat bovendien een groot scherm, waarop eerder gemaakte foto’s worden geprojecteerd, zodat u op voorhand wat inspiratie kan opdoen. Meer info vindt u op: www.wienerberger.be/Batibouw-wedstrijd

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Hebt u geen succes met de wedstrijd? Niet erg. Met Wienerberger wint u altijd. 

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs. Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: één voor Koramic kleidakpannen, één voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en één voor Wienerberger kleiklinkers.

  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

In totaal kunt u dus tot 325 euro aan kortingsbonnen innen.

Registreer u nu al en win tijd!

Als u zich op voorhand registreert op de website van Wienerberger, krijgt u per e-mail een code toegestuurd. Die code kunt u ingeven op een van de iPads op de stand van Wienerberger. Een keer aangemeld met uw code kunt u op de iPad meteen de korte vragenlijst invullen. Daarna krijgt u direct de geschenkbon in uw mailbox. Zo wint u heel wat tijd. 

Hoe registreert u zich? Surf naar www.wienerberger.be/geschenkbon en vul daar het formulier in. U ontvangt dan uw persoonlijke code via e-mail.

Veel succes gewenst!

Wienerberger wedstrijd batibouw
Wienerberger wedstrijd batibouw
Wienerberger wedstrijd batibouw