Weet jij hoe je Vlaanderen energie-efficienter maakt tegen 2050? Vertel het onze minister. | Ecobouwers.be

U bent hier

Weet jij hoe je Vlaanderen energie-efficienter maakt tegen 2050? Vertel het onze minister.

Hoe kunnen we Vlaanderen energie-efficienter en duurzamer maken tegen 2050?

Elke Vlaming met goede ideeën is uitgenodigd om deel te nemen aan dit online panel. Je kan jouw idee ingeven over hoe Vlaanderen in de toekomst zal omgaan met energie-efficiëntie, hernieuwbare energie, flexibiliteit van energiebevoorrading, financiering,… Bovendien is er ook de mogelijkheid om online met elkaar in debat te gaan. Samen wordt er op zoek gegaan naar de topideeën. Deze ideeën worden doorgespeeld naar de politici en experts. Hun feedback verschijnt dan weer terug op het online panel. Er wordt uiteraard gezorgd voor een begrijpbare achtergrond, zodat iedereen kan meedenken en meedoen.

Het online burgerpanel staat open voor iedere burger.

Op zaterdag 15 oktober 2016 worden 150 burgers van het online panel uitgenodigd om live in gesprek te gaan met andere burgers over de topideeën. Deze groep vormt de Stroomgeleiders. Samen zoeken jullie naar manieren waarop de ideeën gerealiseerd kunnen worden en zetten jullie de technische experten en politici aan het werk om alles nog verder te concretiseren.

Meer info

Wil je een overzicht vinden van alle ideeën rond energie die door Stroomgeleiders werden gedeeld? Neem dan zeker een kijkje op de ideeënmuur. Neem deel aan het online panel en laat weten wat jij van het idee denkt of dien jouw idee in via het formulier.