Gratis totaalrenovatieadvies voor appartementen in Leuven en Zaventem | Ecobouwers.be

U bent hier

Gratis totaalrenovatieadvies voor appartementen in Leuven en Zaventem

Oproep naar 15 kandidaat-energiebespaarders

Je bent eigenaar van een appartement in Leuven of Zaventem en het gebouw is aan renovatie toe? Je wil het energiezuinig maken maar je moet je noodgedwongen beperken tot de individuele delen, terwijl de aanpak van de gemeenschappelijke delen misschien wel de grootste winsten zou opleveren?

Of je bent syndicus van één of meerdere appartementsgebouwen in Leuven of Zaventem die dringend (energetisch) gerenoveerd moeten worden en je kunt wel wat hulp gebruiken bij het onderbouwen van je keuzes? 

Dan ben je aan het juiste adres. Meld je aan voor het pilootproject ‘Totaalrenovatieadvies voor appartementsgebouwen in Leuven en Zaventem’.

Meer weten?

Bekijk onze website, meld je aan voor de online live infosessie op donderdag 29 oktober 2020 om 19.30 u, bekijk vanaf zaterdag 31 oktober de opname van de sessie of neem contact op met Evelien Willaert of Marleen De Roye van Dialoog vzw via info [at] dialoog [dot] be of 016 23 26 49.

Inschrijven voor de infosessie

Interesse?

Stel je kandidaat en bezorg ons tegen zondag 15 november 2020 de ingevulde vragenlijst over het gebouw en de engagementsverklaring betreffende het verlenen van toegang tot (de gemeenschappelijke delen van) het gebouw. Wij brengen je ten laatste op maandag 30 november 2020 op de hoogte of je gebouw geselecteerd werd of niet.

Ik stel me kandidaat

 

         

foto via Dialoog vzw