Gezocht: trotse (ver)bouwers voor een leuke babbel met toekomstige (ver)bouwers | Ecobouwers.be

U bent hier

Gezocht: trotse (ver)bouwers voor een leuke babbel met toekomstige (ver)bouwers

Heb jij een energiezuinig nieuwbouw of renovatieproject achter de rug? Deel dan jouw ervaringen tijdens een ‘meet & build’, waarbij je medelotgenoten met een gesprek op weg helpt met hun (ver)bouwproject! 

Bouwen of verbouwen doe je meestal één keer in een mensenleven. Eenmaal het hele proces achter de rug is, ben je de trotse bezitter van een hele hoop ervaring en goede tips… die je liever aan het begin van het traject had gehad. Wil je toch nog iets nuttig doen met jouw kennis? Help dan een andere bewoner die aan het begin staat van zijn (ver)bouwavontuur met een eenvoudig gesprek! 

Pixii – Kennisplatform Energieneutraal Bouwen organiseert de komende maanden enkele ‘meet & builds’. Wat houdt het in? Een informele setting waarbij toekomstige (ver)bouwers aan tafel met jou in gesprek kunnen gaan. Je hoeft geen technisch wonder te zijn, of alles te weten van isoleren en ventileren. Gewoon met mensen praten over jouw keuzes kan wonderen doen én hen op de goede weg zetten. Bedenk maar hoe blij je zelf zou zijn geweest met zo’n gesprek vooraleer je aan jouw project begon! 

Praktisch

Pixii organiseert ‘meet & build’ tijdens twee events: 

  • Op donderdag 24 augustus, vanaf 15u in het duurzaam containerdorp van StAck (Rijnkaai 22, 2000 Antwerpen), in samenwerking met Atopia. 
  • Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober tijdens Ecowonen op de Biolicous-beurs. Telkens vanaf 14u. 

We vragen om je een tweetal uurtjes vrij te maken. Als beloning krijg je ongelofelijk veel voldoening van een toekomstig (ver)bouwer te helpen én een kleine attentie van ons. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met adriaan [dot] baccaert [at] pixii [dot] be