Wat vinden jullie van het bouwsysteem "Structurez" van de firma Woodinc? wij zouden graag veel zelf doen aan onze nieuwbouw

Wat vinden jullie van het bouwsysteem "Structurez" van de firma Woodinc? wij zouden graag veel zelf doen aan onze nieuwbouw. prijs ergens rond de 550 € de vierkante meter. iemand ervaring?

Reacties

Beste,

Ik neem aan dat zij dit systeem in licentie van http://www.suteki-europe.be/nl/ verdelen?

Wat omvat uw prijs van €550; de houtstructuur, ruwbouw winddicht,...?

Het systeem kent zijn voordelen maar ook zijn prijs, alles dient natuurlijk voorgefreesd te worden.

Wij hebben zelf gebouwd met post en beam en hebben alles zelf terplaatse geboord en met lange tirfors verbonden aangezien dit een zeer groot verschil geeft in prijs.

Mvg

 

 

Beste,

inderdaat, het gaat over het zelfde systheem, de firma WOODINC staat zelfs op hun website. die prijs van 550€ is een klaarblijkelijk een prijs opgegeven door mensen die dit systheem gebruikt hebben voor hun huis te bouwen. dit komt dus niet van de firma hun eigen website. Wat inbegrepen zou zijn weet ik niet. Volgende dinsdag ga ik naar een infosesie om het systheem van dichter bij te bestuderen. we zullen zien.

Mvg

De vraag blijft dus wat deze prijs omvat?

Ter vergelijking, wij hebben een woning glv + 1ste van 300m2 + zadeldak waarbij de prijs voor de houtconstructie uit clt met vloerliggers uit fji met alle bevestigingen zit op €115.

 

Mvg

geplaatst wordt er nu gerekend aan 260 eur per m² netto vloeroppervlakte voor gelijkvloers en 310 eur voor verdiep alles geplaatst. Als je een 3D hebt dan maken ze een schatting. Bij mij een woning 9x10 binnenin met kroonlijkst 4,5 en zadeldak met aangebouwde garage / hobbyruimte van 7,5 op 6,5m met zadeldakje. dus totaal 320 m² "vloeroppervlakte" binnen de structuren. Geen netto vloeroppervlakte hé maar gewoon de oppervlakte binnen de structuren (murdikte niet meegerekend). Dan heb ik hier een raming gekregen van 160 EUR/m² voor het materiaal en de levering. Inclusief dakspanten. Alles zonder beplating op de roostering. Pin je niet vast op deze prijs omdat jouw woning misschien complexer is.