Duurzaam en goedkoop stoken met een pelletketel

Beste leden,

Wij zijn een bedrijf die voorzien in het installeren van pelletketels en pelletkachels, als vervanger voor aardgas,propaangas en houtpellets.

Per 1 juli 2019 gaat de gasrekening weer omhoog met 15%. De overheid wil dat de huizen van het gas afgaan, en komen met het alternatief van pelletketels,heteluchtkachels en warmtepompen. Van deze opties zijn de heteluchtkachels en pelletketels(cv-ketels op pellets) veruit de meest goedkope en duurzame oplossing.  

Laat uw gasrekening teruglopen met minstens 50% op jaarbasis door te stoken op biomassa. De cv-ketel voor in huis is 2m2 groot inclusief laadbak die je 1 keer per half jaar moet bijvullen met olijven,mais,houtpellets of andere soorten biomassa! 

Wij van Olive Energy voorzien in het leveren van pellets uit olijven en korrels voor grote ketels. Hierdoor zult u flink besparen op de maandelijkse gas kosten. De exacte berekening van de besparing is afhankelijk van uw verbruik(m3) en isolatie van het huis.

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website https://www.oliveenergy.nl

Reacties

Hopelijk toch pitten van lokaal gekweekte olijven ;-)?

jan

Als 't lokaal moet zijn: allemaal kriekentaarten eten en kriekenconfituur op de boterham, en krieken-/kersenpitjes stoken.