Op zoek naar woningen met bestaande blowerdoortest

Voor mijn masterproef (ingenieur bouwkunde) ben ik zoek naar woningen met een bestaande blowerdoortest (luchtdichtheidstest). Het doel hiervan is om de woning een tweede maal te onderwerpen aan deze test om na te gaan of deze luchtdichtheid nog steeds dezelfde is. Indien deze veranderlijk is, is een volgende stap het onderzoeken van zwakke plekken in de woning.

Ik ben dus op zoek naar mensen die hun woning gedurende een tweetal uur ter beschikking willen stellen om deze proef uit te voeren.

Indien jullie interesse of vragen hebben mogen jullie mij steeds contacteren.

Alvast bedankt.

Gerd Duysters

Reacties

Dit lijkt me wel interessant. Ik probeerde je via het forum te contacteren, maar ik kreeg een "Probleem tijdens het versturen van e-mail. Neem contact op met de beheerder als het probleem aanhoudt." Kan je jouw e-mailadres achterlaten? Dat maakt het net zo gemakkelijk :).

Beste GerdD,

ik stel onze woning ter beschikking (Limburg - Beringen).

Onze woning heeft in 2009 dacht ik zijn blowerdoortest ondergaan.

Roel

Onze woning (HSB) heeft vorig jaar een blowerdoor ondergaan, en de meeste gevoelige punten zijn nog bereikbaar (is nog in afwerking)

Gelegen in Balen. Laat maar weten als je interesse hebt.

 

Misschien een idee om dit te doen samen met een ecobouwers opendeurdag?

Beste,

Alvast bedankt voor je reactie en interesse in dit onderzoek.

Indien jullie dit zien zitten komen wij zeer graag jullie woning testen. Deze test zou ergens in de komende maanden gebeuren maar wanneer juist, daar hebben wij nog geen zicht op. Dit kunnen we later nog afspreken.

Is het mogelijk je mail-adres te door geven? Dat maakt de communicatie wat makkelijker. Indien jullie graag nog wat meer informatie zouden hebben mag je me steeds contacteren.

 

Alvast bedankt!

 

Mvg,

 

Gerd Duysters

gerd.duysters@gmail.com

0473 67 75 47