heeft iemand ervaring met dit product blowerproof liquid.

De BLOWERPROOF LIQUID BRUSH of met airless gespoten zou beter moeten zijn volgens hun site.

Nu is het ook zo dat je je eigen product gaat promoten, is dit beter dan tape. De luchtdichtheid is zeker belangrijk naar de blowertest toe voor het E-Peil.

www.innoceal.com

Graag jullie mening.

 

 

Reacties

Echt niemand .

Het logo van WTCB staat op hun website zonder meer uitleg. Als ze hiermee bedoelen dat WTCB dit product getest heeft kan u bij hen naar hun bevindingen vragen. Ik acht dit wel een betrouwbare bron.

Ik heb hier goede ervaring mee, heb zowel de dikkere als de dunnere soort gebruikt om de naden tussen binnenspouwblad en welfsels te dichten en ook de muren op zolder mee geverfd. De blowerdoortest is nog niet uitgevoerd. Dit zal voor volgend jaar zijn.

Ik kan niet zeggen of het beter is dan tape, het is geschikt daar waar je geen tape kan toepassen. Waar je wel tape kan toepassen zou ik de blowerproof liquid niet gebruiken. Met de brush kan je grotere spleten van enkele millemeters dichtsmeren.

beide bedankt voor jullie reactie.Echter valt er niet veel over te vinden, heb mail gesturd voor meer info.

 

mvg

Hier ook de brush gebruikt, werkt vrij makkelijk, ook nog geen blowerdoor laten uitvoeren.

Voor de raamkanten en muuraanzet gebruikt. Persoonlijk lijkt met dit makkelijker te plaatsen van de tape/folies.

Wij hebben rechtstreeks besteld bij hevadex in Gent. Prijs lag dan een stukje lager dan de bouwhandel in de buurt die dit ook verdeelde. Ik denk dat de totaalprijs bij ons rond de 500€ was. Ik weet niet van waar je bent, maar ik heb nog een ongebruikte pot staan die je kan overkopen als je wil, kan je al eens proberen.