ensign tegelkachels failliet

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Hoi allemaal,

Zijn er nog gedupeerden van het faillissement van Ensign Tegelkachels ?

Werden er in het verleden nog mensen bedrogen door deze firma ?

Groetjes,

Iggy

Reacties

Hallo,

ik ben ook een "gedupeerde". Ik ben niet echt in het zak gezet, maar wel gedupeerd omdat ik nu geen contactpersoon meer heb in geval van storingen. Ik heb een tegelkachel met Schrag mazout brander (IHS 2000) als enige verwarming.

Als er nog mensen zijn met een dergelijke installatie die wel contactgegevens van een technieker hebben die dergelijke installaties kan onderhouden ben ik altijd geinteresseerd.

Ik heb al rechtstreeks contact opgenomen bij Schrag in Duitsland via hun webside, maar nog geen response ontvangen.

groeten,

jos.

Hallo,

Niet echt 'gedupeerd', wel een beetje ontevreden: Ensign heeft bij ons een tegelkachel geplaatst feb. 2014. Puik werk, vakmanschap, technisch prima in orde. Alleen is het pleisterwerk op de achterwand van de kachel gebarsten, en geen klein beetje :-( We waren nog aan het onderhandelen over wie wat zou doen en betalen, toen we bericht kregen van de eigenaar dat ze failliet waren... We vinden evenwel geen andere vaklui in de buurt (het Leuvense) die het euvel voor ons kan herstellen. We hebben wel iemand gevonden die de pleister (Brula) kan leveren, maar die man heeft geen ervaring met aanbrengen. Andere kachelbouwers die we contacteren wonen te ver en willen niet komen.

Probleem zou zijn dat de pleisterlaag te dik is, men heeft geen onderlaag gelegd.

2 vragen:

1. kent iemand toevallig naam en contactgegevens van één van de werkmannen van Ensign. Ik zou hen/hem willen contacteren om te vragen het euvel (tegen betaling uiteraard) te herstellen. (ik heb dezelfde vraag gesteld aan de eigenaar van Ensign, maar die gaf niet thuis...)

2. kent iemand een tegelkachelbouwer uit het Leuvense die ervaring heeft met carrara-pleister voor tegelkachels?

Dank voor alle tips en suggesties

IK BEN OP DIT OGENBLIK DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN TECHNICUS VOOR ONDERHOUD. kUNT U MIJ IEMAND AANBEVELEN,

aLVAST BEDANKT

IK BEN OP DIT OGENBLIK DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN TECHNICUS VOOR ONDERHOUD. kUNT U MIJ IEMAND AANBEVELEN,

aLVAST BEDANKT

IK BEN OP DIT OGENBLIK DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN TECHNICUS VOOR ONDERHOUD. kUNT U MIJ IEMAND AANBEVELEN,

aLVAST BEDANKT

Hallo,

ik ben ook op zoek naar een onderhoudstechnicus voor een Schrag aardgasbrander. Heeft iemand een adres?

daniel 

ik heb ondertussen al 2 keer een mail gestuurd naar Schrag in duitsland, telkens echter zonder antwoord. 

Heb nu net nog een laatste poging gedaan met de vraag voor contact informatie van service techniekers in Belgie of desnoods in Belgisch grensbereik.

 

Heeft er iemand misschien contactgegevens van Swa Houtmeyers of zijn techniekers ? In zijn mail waarin hij aankondigde dat Ensign ermee stopte sprak hij ervan dat hij nog op zoek was naar een oplossing voor Schrag-producten. Ik heb daar nog eens op gereageerd, maar aangezien dit het ensign emai adres was, vermoed ik niet dat dit nog aankomt.

Ik heb Ensign ook gecontacteerd omdat er een achterplaat mijn Olsberg tegelkachel gebarsten was en ben bij de firma Soapstone uitgekomen: [[http://www.soapstone.be]].

Ze hebben mij laten weten dat zij Olsberg nu verder importeren en gaan mij een nieuwe achterplaat opsturen...

Ik heb ook een Schrag-installatie, op aardgas. Ik oktober 2014 heeft Schrag me laten weten dat ze nog op zoek waren naar een nieuwe vertegenwoordiger. Ik heb ze zonet nog eens aangeschreven, in het Duits. Op mijn vragen in het Engels kreeg ik ook geen antwoord. Swa Houtmeyers heeft me nooit geantwoord toen ik hem de contactgegevens van de technieker vroeg die bij mij aan huis was geweest en over wie ik zeer tevreden was. Swa Houtmeyers is bereikbaar via Facebook.

Schrag Duitsland heeft me de gegevens doorgestuurd van hun nieuwe vertegenwoordiger in Vlaanderen. Ik heb een afspraak kunnen maken met het bedrijf uit Limburg en morgen reeds komt het bedrijf mijn Schrag gascassette onderhouden.  In samenspraak met hem geef ik hierbij de gegevens van zijn bedrijf:

Verwarmingstechnieken BVBA Berden
Onderhoud en Herstellingen
Hasseltsesteenweg 344, bus 1
3800 Sint Truiden

telefoon 011 59 23 24

zie ook: www.filipberden.be

 

verwarmingstechnieken voor schrag

011-592324

 

 

 

 

 

 

Hallo, 

 

Ik heb mijn stukken voor mijn Olsberg besteld bij soapstone. Duurde een week of 3 voor ze de stukken binnen hadden, maar ben heel gelukkig nu kan ik weer treffelijk stoken!

 

Groeten, 

JefK