WTW Unit

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

Ben op zoek naar de beste koop voor de aanschaf van een wtw unit voor balans ventilatie D.
Echter zit ik nog met een aantal vragen en onduidelijkheden.

Als ik het correct begrepen heb dan is het debiet dat de Belgische norm voorschrijft overdreven. Dus wat is nu het aangewezen debiet per vierkante meter?

Ik zou graag weten welke unit de beste koop is,

vereisten :

-Constantflow ventilatoren,
-Budget vriendelijk,
-Energie vriendelijk,
-Efficiënte Warmtewisselaar,
-Liefst zo min mogelijk geluid,
-Goedkope filters,
-Goede garantie,
-Eenvoudig regelbaar

Maw de beste wtw :-)

Reacties

Rendement en prijs vaak omgekeerd evenredig.

ik vermoed dat je toch een waarde of een volgorde zult moeten geven aan je wensen om nuttige antwoorden te krijgen.

Mij gaat het over het toestel met de beste prijskwaliteit verhouding!

wolverine

het is niet de bedoeling reclame te maken op ecobouwers voor eender wie, en zulke vraag lokt zoiets uit, sommigen zullen hun eigen ervaring vertellen, maar anderen zullen allicht hun eigen merk of het merk waar ze graag met werken ophemelen. 

misschien tijdens de opendeurdagen enkele huizen bezoeken en de openstellers daar naar hun mening en ervaring vragen over hun toestel.

hans d

Fijn dat u wilt reageren, ik heb al veel interessante zaken gelezen die u poste in het verleden en heb vertrouwen in u uitspraken.

Welke unit van welk merk geeft mij het meeste waar voor mijn geld volgens u. Ik weet ook dat een Porsch en betere wagen is dan een Toyota, toch denk ik meer waar voor men geld te krijgen bij Toyota.   Vriendelijke groet